Kako opraviti nakup?

Nazaj

Kako opraviti nakup?

V spletni trgovini shop.lasic.si izberite izdelek, ki ga želite kupiti. Izberite želeno količino in kliknite ''Dodaj v košarico''.

Ko končate z dodajanjem artiklov v košarico, kliknite na ikono košarice in nato ''zaključek nakupa''.

Izberite način nakupa:

  • Nakupujem kot gost: registracija ali prijava ni potrebna, vnesete samo vaše podatke.
  • Prijava: v kolikor ste se že registrirali in imate svoj uporabniški račun se prijavite. Tako boste lažje sledili naročilu.
  • Registracija: v kolikor še niste nikoli nakupovali se registrirajte in tako lažje sledite oddanim naročilom.

Izpolnite podatke o kupcu. Izberite ali kupujete kot fizična oseba ali kot podjetje.

Izberite način dostave:

  • Hitra dostava: dostava na naveden naslov s Hitro Pošto po Sloveniji ali GLS dostavno službo po Hrvaški
  • Osebni prevzem: artikle prevzamete osebno na naslovu Trnje 14, 8250 Brežice, Slovenija.

Ko vse podatke izpolnite, preverite ali so pravilni in jih potrdite. S klikom ''Nadaljuj na naslednji korak'' se premaknete na drugi korak, kjer izberete način plačila.

Izberite način plačila.

  • Predračun: po potrditvi naročila vam bomo posredovali predračun katerega v celoti poravnate. Rok plačila je en delovni dan. V tem primeru lahko koristite gotovinski popust in sicer 22% na vse artikle. Cene v spletni trgovini se že prikazujejo z gotovinskim popustom in vsebujejo DDV (22%).
  • Po povzetju: kupnino plačate dostavljalcu v enkratnem znesku (Hitra Pošta ali GLS). V tem primeru lahko koristite gotovinski popust in sicer 22% na vse artikle. Cene v spletni trgovini se že prikazujejo z gotovinskim popustom in vsebujejo DDV (22%).
  • Leanpay: enostaven in varen nakup na obroke. Potrebujete osebne podatke, davčno številko in številko bančnega računa. Morate biti državljan Republike Slovenije, redno zaposleni in imeti redni mesečni prihodek minimalno 750,00€. Več o Leanpay sistemu preberite tukaj. Popust se spremeni in sicer zmanjša za 2% na celoten nakup. Cena se spremeni ob izbiri načina plačila v košarici.
  • Paypal: Plačilo preko Paypal sistema. Popust na artikle se zmanjša za 5%. Cena se spremeni ob izbiri načina plačila v košarici.
  • Plačilo s kartico: Plačate lahko s kartico Visa, Mastercard ali Maestro. Popust na artikle se zmanjša za 5%. Cena se spremeni ob izbiri načina plačila v košarici.

V polje ''Sporočilo'' lahko napišite vaše opombe, želje glede dostave ali samega naročila, ki jih bomo ob procesiranju naročila v največji meri upoštevali. 

Ko vse izpolnite obkljukajte sledeči dve izjavi: 

x Soglašam, da sem seznanjen-a z vašo izjavo o varovanju osebnih podatkov in izrecno dovoljujem obdelavo posredovanih osebnih podatkov za namene povpraševanja.

x Soglašam s pogoji poslovanja Vulkanizerstva Lašič in potrjujem naročilo s plačilom.

Na koncu potrdite nakup s klikom na ''Izvedi naročilo s plačilom''. 

Ko je nakup uspešno opravljen, se izpiše ''Naročilo zaključeno'' o nadaljnjem postopku vas bomo obveščali preko elektronske pošte ali preko telefona.

Za vsa dodatna vprašanja nas kontaktirajte na info@lasic.si ali pa nas pokličite na 031 646 700 ali 07 49 66 990.

Želimo Vam prijetno nakupovalno izkušnjo.

Vulkanizerstvo Lašič Brežice
Nova vizija vožnje. 

E-novice

Stopite v stik

Uradni podatki

Vulkanizerstvo Lašič

Srebrni

Cert ID: 0024/00024

DominoCert Certifikat digitalne odličnosti
Lašič Aleš, s.p.
Matična številka: 5513982000
ribbon @2x.png