O nas

Vulkanizerstvo, servis, trgovina Lašič je podjetje z večletno tradicijo, ustanovljeno leta 1994.  Nahajamo se v neposredni bližini mesta Brežice na naslovu Trnje 14. Smo specializirana trgovina za prodajo avtoplaščev in platišč za vse vrste avtomobilov. Delovanje podjetja se je začelo v delavnici z enim delovnim mestom. Kaj kmalu se je pokazala potreba po širitvi, zato se je podjetje postopoma širilo in izpopolnjevalo tako, da je danes strankam na voljo servis s sedmimi delovnimi mesti, avtooptiko ter sodobno avtopralnico. V sklopu podjetja je tudi trgovina, kjer vas prijazno osebje postreže z veliko izbiro avtoplaščev, platišč (kovinska in alu platišča), ter dodatne opreme in rezervnih delov priznanih blagovnih znamk različnih proizvajalcev. Pred nakupom vam naše strokovno osebje pomaga pri izbiri ter vam strokovno svetuje. 

Vulkanizerstvo Lašič - Akcije

Sodobna delavnica

Delavnica je sodobna in opremljena z najnovejšimi stroji in tehnologijo. Avtopralnica pere s sodobnimi tekstilnimi krtačami – bombažnimi, ki ne poškodujejo laka na vašem vozilu.

Vulkanizerstvo Lašič - Avtooptika

Optična nastavitev podvozja

Optično nastavitvev podvozja na vašem jeklenem konjičku izvaja strokovno usposobljeno osebje na najnovejši napravi s 3D tehnologijo znamke HOFMANN.

Cenik

Vulkanizerske storitve

Pri nas vam ponudimo ugodne in kvalitetne naslednje vulkanizerske storitve:

  • montaža osebnih avtoplaščev,
  • montaža lahkih tovornih plaščev,
  • montaža plaščev za motocikle,
  • montaža plaščev za kmetijske stroje in traktorje,
  • elektronsko uravnovešenje koles,
  • popravilo vseh vrst plaščev in zračnic.
07022019083925_koticek.jpg

Trgovina avtoplaščev, platišč, avtomobilskih delov in opreme

Za vas imamo vedno dobro založeno skladišče avtoplaščev priznanih blagovnih znamk in proizvajalec kot so: Michelin, Continental, Goodyear, Dunlop, Fulda, Sava, Bridgestone, Pirelli, Nankang, Uniroyal, Kormoran, Hifly, Platin, Metzeler,... in aluminijastih platišč vrhunskih modelov in znamk kot so GMP, RC Design, MOMO, DEZENT, PLATIN, DOTZ, OZ ter tudi kovinska platišča.

S takšno ponudbo se trudimo zadovoljiti potrebe slehernega kupca, ki obišče našo trgovino. Poleg tega najdete v naši trgovini tudi dodatno opremo za vaš avtomobil kot so filtri, amortizerji, motorna olja, okrasne pokrove za platišča, preproge, brisalce, šampone, prvo pomoč, trikotnike, itd.

Prvi
Nova spletna trgovina Shop.lasic.si
Artikli spletne trgovine
Vse za vaša vozila na enem mestu.

E-novice

  • Michelin Quality Centre 2022

Stopite v stik

Vulkanizerstvo Lašič
Trnje 14
8250 Brežice
+386 7 49 66 990
+386 31 646 700
info@lasic.si
lasic.si

Uradni podatki

Lašič Aleš, s.p.
Trnje 14
8250 Brežice
Slovenija
ID za DDV: SI99485079
IBAN: SI56 0237 3001 0272 909 (NLB d.d.)

Digitalni certifikat

Vulkanizerstvo Lašič

Srebrni

Cert ID: 0024/00024

DominoCert Certifikat digitalne odličnosti
Lašič Aleš, s.p.
Matična številka: 5513982000
ribbon @2x.png