Dostava in osebni prevzem

Nazaj

Lahko naročim izdelke preko spletne strani in jih plačam v fizični trgovini Vulkanizerstvo Lašič - osebni prevzem?

Da, artikle lahko rezervirate preko spletne strani in prevzamete in plačate v fizični trgovini. Poiščite izdelke, ki jih želite kupiti na SHOP.LASIC.SI in opravite rezervacijo z načinom dostave ''osebni prevzem''. 

Vaši izdelki so rezervirani od oddaje naročila do prihodnjega dne, do zaprtja trgovine. Zato je potrebno naročilo prevzeti naslednji dan pred zaprtjem trgovine. Ko trgovina pripravi izdelke za Vas, boste o tem obveščeni preko e-pošte ali po telefonu.

Kakšni so stroški dostave? 

Vulkanizerstvo Lašič dostavlja po celotni Republiki Sloveniji in Republiki Hrvaški. 
Spletna trgovina bo avtomatsko preračunala strošek prevoza. Strošek prevoza, ki se izračuna ob vnosu izdelkov v košarico, je odvisen od količine artiklov v košarici in izbora načina plačila.

Lahko spremenim datum dostave? 

Ko so paketi odposlani žal datuma dostave ni mogoče spreminjati. Če prejemnika na navedenem naslovu za dostavo ni mogoče najti, bo GLS ali Hitra pošta pustila obvestilo o prispelem paketu. Če je tudi drugi poskus dostave neuspešen, se paket vrne k pošiljatelju.

GLS ali Hitra pošta bo pošiljko poskusila dostaviti dvakrat. V primeru druge neuspešne dostave, je strošek tretje dostave zaračunan stranki neposredno s strani izvajalca.

V kolikor želite dostavo na točno določen dan, to navedite v opombe ob naročilu. Če ste pozabili ali spregledali opombe nas pokličite na 031 646 700 ali na 07 49 66 990 in preverili bomo kaj lahko uredimo za Vas.

Kdaj bo moje naročilo dostavljeno? 

Naročene izdelke odpošljemo še isti delovni dan v kolikor so na zalogi in je plačilo izvedeno do 12:00 ure. 

Dostavna služba izdelke po Sloveniji dostavi najkasneje v roku od 2 do 5 delovnih dni od dneva prevzema paketa. Dostava po Hrvaški se izvrši najkasneje v roku od 3 do 6 delovnih dni od dneva prevzema paketa.

E-novice

Stopite v stik

Uradni podatki

Vulkanizerstvo Lašič

Srebrni

Cert ID: 0024/00024

DominoCert Certifikat digitalne odličnosti
Lašič Aleš, s.p.
Matična številka: 5513982000
ribbon @2x.png