Nasveti

Stran 1 od 2 (Vseh vnosov: 20)

Zimske gume akcija

Zimske gume akcija

Neumorno se bliža čas, ko bo potrebno nabaviti zimske gume. Akcija je odlična priložnost, da pnevmatike dobite po nižjih cenah, vendar morate biti pravočasni, da bo izbira le-teh še dovolj velika. Seveda pa je nakup po akcijskih cenah dobra izbira le, če izberete pnevmatike, ki so kakovostne in jim zaupate. 

Nexen letne gume

Nexen letne gume

Nexen letne gume so med kupci vedno bolj priljubljene, saj se ponašajo z odličnimi lastnostmi. Omenjena blagovna znamka ima namreč že več kot 70 desetletno tradicijo, kar pomeni, da so zaupanja vreden ponudnik letnih pnevmatik.

Letne gume Sava, Continental in Fulda

Letne gume Sava, Continental in Fulda

Letne gume Sava so pnevmatike slovenskega proizvajalca, čigar domača proizvodnja gum se lahko pohvali z več kot stoletno tradicijo

Avtooptika

Optična nastavitev podvozja - avtooptika

Nastavitev geometrije podvozja ali po domače »avtooptika« pomeni nastavitev krmilnega oziroma voznega mehanizma v parametre, ki jih za vsako vozilo posebej določajo proizvajalci. Te nastavitve se s časoma porušijo zaradi različnih dogodkov, ki se zgodijo med vožnjo vozila, ko so udarne jame na cestišču, različne ovire ali prometne nesreče.

7 nasvetov za varno vožnjo jeseni

7 nasvetov za varno vožnjo jeseni

Jesen prinaša veliko prijetnih stvari, kot so čudovite barve jesenskega listja, pečen kostanj in mlado vino. Za voznike pa prinaša jesen tudi edinstvene nevarnosti na cestah. Preberite, zakaj je jesenska vožnja nevarna in kaj lahko storite, da poskrbite za svojo varnost.
Jesenske vremenske razmere so precej nepredvidljive. Čudovito sončno popoldne lahko hitro preseneti hladen dež. S tem ko se dnevi krajšajo, se lahko zgodi, da se na delo ali domov vozite že v mraku.

Varnostni vijaki

Varnostni vijaki

Dobro je vedeti

Varnostni vijak je lahko zelo dobra zaščita pred krajo koles iz avtomobila, lahko pa je trn v peti, ko je potrebno hitro zamenjati predrto pnevmatiko.

Stran 1 od 2 (Vseh vnosov: 20)

E-novice

Stopite v stik

Uradni podatki

Vulkanizerstvo Lašič

Srebrni

Cert ID: 0024/00024

DominoCert Certifikat digitalne odličnosti
Lašič Aleš, s.p.
Matična številka: 5513982000
ribbon @2x.png