Nasveti

(: )

Poceni gume niso nič manj kvalitetne

Poceni gume niso nič manj kvalitetne

Poceni gume marsikomu vzbudijo strah, saj naj nebi bile tako varne kot dražje znamke. Preverite kaj od tega drži in kaj ne ter na kaj morate paziti pri nakupu. 

Zimske pnevmatike test

Zimske pnevmatike test

Zimske pnevmatike test katerih poteka na podlagi strokovnih metod, ki jih običajno izvajajo specializirana podjetja, izboljšujejo varnost in učinkovitost vožnje v zimskih razmerah. Testiranja vsakoletno opravljajo nekateri avto-moto klubi na primer AMZS, ADAC in drugi, rezultate pa objavljajo v avtomobilskih revijah, na specializiranih portalih in forumih. Pri pregledu podatkov je pomembno, da preverite več virov in primerjate rezultate različnih testov, da dobite celovito sliko o zmogljivosti različnih zimskih pnevmatik.

Menjava gum cena

Menjava gum cena

Cena menjave gum je lahko zelo ugodna, lahko pa tudi zelo visoka. Ste se kdaj vprašali, od česa je le-ta sploh odvisna? Če imate v vašem gospodinjstvu več avtomobilov, ste najverjetneje že opazili, da je strošek obvezne menjave gum za vsakega izmed njih drugačen. To seveda ni niti naključje niti preferenca vulkanizerja, saj obstajajo povsem objektivna pojasnila, zakaj so takšni stroški menjave gum. Cena je namreč odvisna od velikosti in vrste platišč in avtoplaščev, tipa pnevmatike, ventilov in vrste vozila. Menjava je namreč precej zahtevnejša, v kolikor gre za večja platišča, zato je posledično višja tudi cena. Če ste do sedaj mislili, da vaš vulkanizer računa brez tehtne podlage, zdaj veste, da ste se zelo ušteli. Kdo torej največ plača za menjavo gum? Cena je najvišja za tiste, ki k vulkanizerju pripeljejo vozilo z veliko dimenzijo pnevmatik.

Zimske gume akcija

Zimske gume akcija

Neumorno se bliža čas, ko bo potrebno nabaviti zimske gume. Akcija je odlična priložnost, da pnevmatike dobite po nižjih cenah, vendar morate biti pravočasni, da bo izbira le-teh še dovolj velika. Seveda pa je nakup po akcijskih cenah dobra izbira le, če izberete pnevmatike, ki so kakovostne in jim zaupate. 

Nexen letne gume

Nexen letne gume

Nexen letne gume so med kupci vedno bolj priljubljene, saj se ponašajo z odličnimi lastnostmi. Omenjena blagovna znamka ima namreč že več kot 70 desetletno tradicijo, kar pomeni, da so zaupanja vreden ponudnik letnih pnevmatik.

Letne gume Sava, Continental in Fulda

Letne gume Sava, Continental in Fulda

Letne gume Sava so pnevmatike slovenskega proizvajalca, čigar domača proizvodnja gum se lahko pohvali z več kot stoletno tradicijo

Stran 1 od 3 (Vseh vnosov: 24)

E-novice

Stopite v stik

Uradni podatki

Vulkanizerstvo Lašič

Srebrni

Cert ID: 0024/00024

DominoCert Certifikat digitalne odličnosti
Lašič Aleš, s.p.
Matična številka: 5513982000
ribbon @2x.png