Poceni gume akcija

Iščete poceni gume za vaše vozilo? Obrnite se na shop Vulkanizerstva Lašič, kjer ponujamo gume v akciji! Nove gume boste na naši spletni strani kupili ceneje.

Celoletne pnevmatike - DA ali NE?

Po poceni gume v Vulkanizerstvo Lašič!

Iščete poceni gume za vaše vozilo? Prišli ste na pravo stran.

Gume so pomemben del avtomobilske opreme, saj omogočajo optimalne vozne zmogljivosti v različnih vremenskih razmerah. Osnovne naloge gum so: 

 • prenos bremena
 • blaženje neravnin
 • prenos moči pri pospeševanju in zaviranju
 • prenos bočnih sil na zavojih
 • dober oprijem na cesti.

Poleg varnosti na cesti, pa si vsi želimo tudi majhno obrabo samih gum, manjšo porabo goriva, tihi tek brez vibracij in odpornost proti poškodbam. Zagotovo pa si vsi želimo kupiti tudi čim bolj poceni gume, ki bodo zdržale dolgo časa.  V kolikor iščete poceni gume, si oglejte naš izbor gum v akciji. V nadaljevanju pa si lahko preberete vse, kar morate vedeti, ko kupujete nove gume.

Goodyear Eagle F1 Asymmetric 6

Poceni gume v našem online shopu

Vulkanizerstvo Lašič shop ponuja poceni gume različnih znamk in dimenzij. Izbirate lahko med letnimi, zimskimi in celoletnimi gumami. Letne in zimske gume se med seboj razlikujejo po treh glavnih lastnostih, in sicer:

 • struktura profila
 • gumena zmes
 • profil tekalne plasti.

Če kupujemo nove gume, se moramo prepričati, da so gume kvalitetne, saj nam bodo le te omogočale varnost na cesti in v prometu. Poleg tega nam bodo dobre in ustrezne pnevmatike lahko služile zelo dolgo časa. Ker nam lahko nakup gum predstavlja velik finančni zalogaj, je dobro, da poiščemo poceni gume, ki so hkrati tudi kvalitetne in vzdržljive. Pred nakupom novih pnevmatik, moramo zato paziti na naslednje:

 • Ustrezne dimenzije gum
 • Preveriti moramo ostale oznake in hitrostni razred gum

Poznati moramo vzorec tekalne površine glede na slog vožnje: poznamo simetrični, asimetrični in usmerjeni profil. Vsak od njih služi različnim namenom in različnim načinom vožnje.

 • Vedeti moramo, za kakšen namen bomo gume uporabljali
Michelin Primacy 4+

Izbor najcenejših gum na naši spletni strani

Poceni gume lahko naročite tudi prek spleta. Spletni nakup najcenejših gum ima več prednosti, saj lahko na ta način gume, ki jih potrebujemo, najdemo veliko hitreje. Vse gume lahko na enostaven način tudi dobro preučimo, med seboj primerjamo in preverimo vse njihove lastnosti. Tako bomo zagotovo dobili tudi najcenejše gume ali gume v akciji.

V kolikor kupujete nove gume, vabljeni, da pregledate našo spletno stran shop.lasic.si, in si ogledate  pestro ponudno letnih in drugih gum ceneje kot kjerkoli drugje. V primeru vprašanj, se lahko obrnete na naše strokovnjake, ki vam bodo z veseljem pomagali pri izbiri pravih in poceni gum za vaš avtomobil.

Prvi
Nova spletna trgovina Shop.lasic.si
Artikli spletne trgovine
Vse za vaša vozila na enem mestu.

E-novice

 • Michelin Quality Centre 2022

Stopite v stik

Vulkanizerstvo Lašič
Trnje 14
8250 Brežice
+386 7 49 66 990
+386 31 646 700
info@lasic.si
lasic.si

Uradni podatki

Lašič Aleš, s.p.
Trnje 14
8250 Brežice
Slovenija
ID za DDV: SI99485079
IBAN: SI56 0237 3001 0272 909 (NLB d.d.)

Digitalni certifikat

Vulkanizerstvo Lašič

Srebrni

Cert ID: 0024/00024

DominoCert Certifikat digitalne odličnosti
Lašič Aleš, s.p.
Matična številka: 5513982000
ribbon @2x.png